keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Huomattavasti hitaampaa

Keskiviikkona jatkoin Defen kanssa. Tänäänkin metsästin hepan tarhasta hommiin. Sunnuntaina törkkimäni kyljet ei olleet onneksi pahan näköiset. Vasemmasta ei huomannut oikeastaan mitään, oikeastakin vain vähän tummemman kohdan. Ilman kannuksia kuitenkin hommiin.

Koska keli oli hyvinkin kohdillaan, aurinko paistoi ja lämmintä oli n. +7°C niin mentiin taas kentälle. Yllätyin kun pohja oli paljon sunnuntaita paremmassa kunnossa vaikka välillä oli satanutkin.

Tänään mentiin kaksari, joten ope ei ihan jatkuvasti tarkkaillut meitä. Etenemisen kanssa oli ongelmia ja kuskille yritettiin opettaa melko irtonaisia jalkoja. Muuten taidettiin tehdä perusjuttuja eli ravissa avoja, vähän väistöä, loivia kiemuroita. Laukat taidettiin ottaa alkuun ympyröillä ja siitä sitten lähteä uraa pitkin. Nostot ei olleet parhaimmasta päästä.

Vasta loppuverkkoihin Defe heräsi liikkumaan kunnolla eteen.

Loppukäynnit käytiin kaverin kanssa maastolenkillä. Ensimmäinen kertani Hyyppärässä maastossa. Mentiin edeltä mutta Defe oli todella rauhallinen. Melko laama. Ei mitään omia vinkeitä.

Ongelmia:
aluksi molemmat (ratsu + kuski) olivat unessa
paljon tahmeampi ilman kannuksia

Parannusta:
heräsi loppuraveihin
maastossa oli fiksusti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora