maanantai 18. heinäkuuta 2016

Itsenäisiä siirtymiä Hempalla

Maanantain iltatunnilta oli kaikki muut peruneet tulonsa, joten minulle ei pidetty tuntia. Hempan luo piti päästä, joten itsenäistä menoa luvassa. Aurinko paistoi ja lämmintä oli lähes +20°C, pihalle siis.

Ratsukoita kentällä oli alkuun 2 itsenäistä, myöhemmin myös kaksariestetunti. Välillä oli vähän suhailua muttei törmäilty.

Alkuverkat pyörittelin suht rennosti. Tänään en kuitenkaan ihan pitkällä ohjalla. Oikeassa kierroksessa Hemppa ensin nyki ohjia mutta tasoittui sitten. Tein vähän väistöjä ja sulkuja. Liekö notkistaneet ruunaa sopivasti. Lopuksi parit ravilisäykset tms. askeleenpidennykset. Lähti ihan hyvin ja istunnalla hidasti suht ok. Laukassa samoin temponmuutoksia. Hemppa otti oikeassa kierroksessa portin luona säpsyt. Ehkä säikähti yleisöä? Vähän sivuloikkaa ja muuta pomppua. Pysyin kuitenkin helposti kyydissä.

Välikäyntien jälkeen keskityin lisää siirtymiin. Pyörittelin pääty-ympyrällä käyntiä, ravia ja laukkaa. Siirtymiä sekä askellajista toiseen että sisällä. Meni ihan mukavasti. Hidasti istunnalla. Välillä laukka nousi käynnistä vähän hitaasti. Mutta kun pyörittelin laukkaa voltilla hitaammaksi niin tuli myös lopulta suht asialliset siirtymät laukasta käyntiin.

Loppuverkassa oli suht tasainen.

Ongelmia:
oikea kierros oli yhä vaikeampi

Parannusta:
vähemmän paarmoja
aika tasainen edestä
ei kiukkuja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora