tiistai 10. toukokuuta 2016

Kevyt liikutus

Tiistaina oli niin lämmintä (+24°C päivällä) että päätin skipata sisäliikunnan (sähly) ja karata tallille. Tarjouduin Preston apuliikuttajaksi ja apu kelpasi. Samanlaista kuin maanantaina oli toive.

Presto odotteli Pönän kanssa tarhassa eikä olisi halunnut lähteä hommiin. Suostui kyllä tarjoamani ruohotupsut syömään muttei antanut koskea. Lehahteli karkuun muttei onneksi kovin innostunut rallittelemaan. Lopulta piti ottaa juonet käyttöön. Pönä narun päähän ja talutus portille. Siellä Prestokin antoi vihdoin kiinni eli naru toiseen heppaan ja Presto hoidettavaksi.

Tunti oli toisella puolella kenttää. Me käveltiin rauhassa alkuun. Lopuksi vähän ympyröitä ja taivuttelujakin. Käynnissä oli ongelmia saada toisessa päässä käännettyä takakulmaa kohti. Kun tuntilaiset ottivat loppukäynnit ja lähtivät käymään maastolenkillä me otettiin tila haltuun ja ravattiin. Ympyröitä ja suoraa uraa. Ei niin kiireistä ja aavistuksen tasaisempaa kuin eilen. Puolierot ei olleet niin suuria. Muuten ehkä yritti juosta nenä pidemmällä kuin sunnuntaina. Yllättävän tasaiseksi tasoittui lopulta oikeassakin kierroksessa. Yritin taivutella mutta jäi vähän vaisuksi.

Rauhalliset loppukäynnit vielä ja hoito pois. Puolisen tuntia olin selässä.

Ongelmia:
pyydystys tarhasta
ohjaus ei vieläkään ihan priimaa

Parannusta:
vähemmän puolieroja kuin viimeksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora