keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Roze jatkoi hyvää putkea

Keskiviikkonakin oli tunnille merkattu Roze. Maanantain hyvin menneen tunnin jälkeen olin tästä pikemminkin riemuissani. Tamma oli valmiiksi hommissa. Helppoa mulle mutta vähän harmitti etten päässyt harjaamaan ketään (olisihan siellä ollut tallissa muitakin mutta päädyin katsomaan tuntia). Samalla tuli vähän vilu. Keli oli niukasti pakkasella.

Ratsukoita meidän tunnilla taisi olla 5. Alkutunnista oli itselläni sormet aika jäässä. Käyntipätkillä yritin niitä lämmitellä. Melko pian Roze tasoittui taas kivaksi ja sitten meno oli aika helppoa. Ravista käyntiin ja seis, takaisin käyntiin ja raviin tuli tosi asiallisesti. Kätenikin pysyivät aloillaan. Jee! Etukenosta tuli muutaman kerran sanomista alkutunnista mutta taisin saada yläkropan asemoitua sitten paremmin. Harjoitusravissa oli helppo istua ja tamma kuunteli pidätteitä.

Laukkoja otettiin portin puolen pitkälle sivulle. Kun laukattiin toinen sivu niin ristikkäisessä kulmassa Roze meinasi kiirehtiä. Laukannostotkin oli aika asiallisia ja laukassakin tamma rupesi orastavasti kasailemaan itseään ryhtiin.

Mitään kovin ihmeellisiä ei tänään tehty mutta tällaisenaankin oikein mainio tunti! En ihmettele että olen haikaillut joskus Rozenkin kanssa kisoihin kun se osaa olla näin makea!

Ongelmia:
tilsat piti putsata alkukäyntien jälkeen
sormia palelsi alkuun
nyki yhä ohjia

Parannusta:
tosi kiva ratsastaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora