maanantai 11. tammikuuta 2016

Sokerielo jatkuu

Maanantaina ei päästy kelin takia hyppäämään. Hyppyporukka oli kuitenkin haalittu koulutunnille ja aikataulua oli inhimillistetty. Ensin kävin siis viiden tuntilaisten kanssa koulutunnilla Sokerin kanssa. Päätin mennä ilman satulaa. Pakkasta oli -8°C ja viimoi kurjasti. Jalkaan laitoin pitkästä aikaa softshellit. Jäykät kuin mitkä ja tosi huono pohjetuntuma. Moni muu kehuu mutta minä en tykkää. Ratsukoita tunnilla oli 4.

Kenttä oli yllättävän hyvä. Tehtiin lumen puolelle uusi ura ja äkkiä se tamppautui tasaiseksi ja hiekalle. Kukaan ei nähdäkseni liukastellut.

Tämän päivän puomitehtävä oli taas jotain ihan uutta. Piti pysäyttää puomin päälle. Etuset toiselle, takaset toiselle puolelle. Ja tietysti tasan. Toiselle sivulle tehtiin iso voltti, muilla sivuilla mentiin vaihdellen käyntiä, ravia tai laukkaa tunnin edetessä.

Pysähdykset puomille aloitettiin käynnissä. Piti valmistella hyvin ja silti yleensä etuset ei jääneet tasan. Vaan pikkuhiljaa rupesin pääsemään juonesta kiinni että vika askel pitää ratsastaa toisen viereen eli pienempänä. Parani vähän. Ravissakin päästiin puomille mutta yleensä ei oltu ihan tasan.

Laukat nousi hyvin ja rullasi ok. Vasen kierros tuntui jäykemmältä. Lopputunnista tamma taisi väsähtää välikäyntien puutteeseen ja rupesi liikkumaan tosi matalana. Ope väitti ettei näyttänyt etupainoiselta.

Itselleni tuli selässä kuuma. Viimankin huomasi vasta loppukäynneissä. Tunti meni tosi nopeasti. Ja lennosta sitten toinen perään. Sokerikin jatkoi satulatta.

Ongelmia:
pysähdykset ei ihan tasan
vasen kierros tuntui jäykältä
jouduin hyppäämään alas selästä nostamaan kaatamamme kulmatötsän

Parannusta:
laukat nousi hyvin
ravissa oli aika tasainen ja eteni hyvin
tuli kuuma
ei tuijotellut mitään

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora