perjantai 6. helmikuuta 2015

Harmonialla pääsee myös suoraan!

Perjantaina oli hartaasti odottamani kolmoistunti aikuisten heppaajakavereideni kanssa. Hevostoiveeni menivät kaikille läpi ja ratsuiksi saatiin Hoo, Wanesa ja Roze. Minä tietysti isolla valkealla.



Tamma oli taas oma pahantuulinen itsensä ja heilutteli jalkoja harjatessa. Tämän päivän analyysi sanoi ettei tykännyt kupeisiinsa koskemisesta. Pakkasta oli pari astetta ja menin taas ilman satulaa.



Tänään mentiin aika perusratsastusta. Itseäni ei haitannut yhtään että kaverit sai alkutunnista enemmän huomiota. Kyllä meiltäkin sitten vaadittiin lisää ravia ja parempia voltteja. Alkuverkkaan sisältyi jo laukkaa mutta Harmonia ei tainnut siitä erityisemmin herätä.



Kuvittelin jo että oltaisiin pysytty ihan perusasioissa mutta pieleen meni. Raviväistöjä. Tajusin että nyt viimeistään on pakko saada tamma kuulolle ja patistelin. Väistöt menikin sitten lähes ajatuksella.



Tänään tamma liikkui mukavasti eteen ja mikä parasta niin päästiin suoraan! Laukat meni melko hyvin. Enkä hiertynyt satulattomuudesta pahasti.



Ongelmia:
tallikäytös

Parannusta:
sain tammaan tosi kivan otteen
väistöt meni taas helposti
laukat oli aika ok
lopputunnista päästiin suoraan!
eteni ravissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora