keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Puomeja ja vähän omaa pyörittelyä niiden välissä


Keskiviikkona jatkoin vielä ratsaille aletunnille. Ratsukseni oli merkattu Kora. Hepo oli kerrankin jo hommissa ennen omaa tuntiani. Starttikurssilla. Meitä oli tunnilla 6 eikä mentykään koulua vaan puomeja. Lämmintä oli +27 ja kenttä pölisi.

Alkuverkat sai pyöritellä kivan itsenäisesti. Vähän siirtymiä, avoja ja kahdeksikkoja. Tehtävänä oli 3 puomia. Niitä mentiin alkuun ravissa, sitten laukassa. Ravissa piti pysähtyä puomien jälkeen linjalle. Pysähtyi ihan ok mutta tuli kommentti että ei niin rajusti. Kora veti mua vähän etukenoon.

Laukassa tehtiin myös pysähdys puomien jälkeen. Parhaimmillaan laukkasi kivasti, osui puomeille ja pysähtyi suht hyvin. Pääsin sitten demoratsukoksi. Jolloin iski tietysti demoefekti päälle. Askel ei sopinut puomeille ja Kora pudotti raville kun unohduin jännittämään muiden katseita. Sen jälkeen rupesin muutenkin miettimään liikaa ja meni huonommin. Kertaalleen osuttiin jopa kaikkien kolmen puomin päälle. Alkuun en liikaa stressannut ponnistuspaikkoja vaan keskityin hyvään laukkaan. Ope kehui että Kora voisi olla paremmin luotiviivalla mutta on oikein päin. Kaikissa askellajeissa oli orastavasti pyöreä.

Puomeja tultiin melko yksitellen, joten viiden muun tehdessä oli vähän luppoaikaa. Härskisti hääräsin vähän omiani odotellessa. Siirtymiä ja voltteja. Hetkellisesti sain ravissa jopa kevyeksi edestä, tuntui oikein kivalta. Pohkeita sai käyttää taas aika paljon. Oikea ohja ulko-ohjana oli haastava ja pääosin ohjat oli edelleen liian pitkät. Ja nouseepa ne kantapäätkin. Tämän tunnin suurimmat onnistumiset ei olleet tehtävällä mutta kivaa oli.

Ongelmia:
ei ihan tasanen

Parannusta:
itse tehtävästä suoriuduttiin ihan kelvosti
pyöreys paranee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Kommentit hyväksytään moderoinnin kautta.
-Nora